2010 yılında Torrent ile En Çok İndirilen Filmler

Sosyal

2010 yılının torrent ile en çok indirilen filmleri listesi yayınlanmış. Torrent paylaşımı aracılığı ile indirilen filmler arasında 2010 yılına damgasını vurmuş ilk 10 filmi rahatlıkla görebiliyoruz. Torrent ile en çok indirilen filmler dediğimiz zaman, en çok korsana uğramış gibi bir tabiri rahatlıkla kullanabiliriz. Torrentfreak tarafından yayınlanan listede yer alan ve 2010 yılının torrent ile en çok indirilen filmlerini belirleyen kriterler, binlerce torrent izleyiciden alınan bilgiler ve bu filmlerin torrent olarak duyurulmuş her versiyonu dikkate alınarak saptanmış.

2010 yılının torrent paylaşım platformunda en çok indirilen filmi Avatar olmuş. Geçmiş senelerin indirme rekoru kırmış birçok filmini geride bırakarak 16.580.000 torrent indirmesi ile birinci olan Avatar’ın yanısıra ilginç bir şekilde geçen sene 6 oscar ödülü kazanan Hurt Locker, 2010 yılı en çok indirilen filmler listesinde 9. sırayı almayı başarmış gözüküyor. Bunun nedenini biraz da Hurt Locker’ın oscar öncesi çok fazla takip edilmeyen ama 6 oscar ödülü kazanması sonrası ilgi uyandırmasına bağlayabiliriz.

Torrent ile en çok indirilen filmler listesine son sıradan giriş yapan Angelina Jolie’nin oynadığı Salt‘un yanısıra iki Leonardo Di Caprio filmi Shutter Island ve Inception 3 ve 4. sıraları almış. Listenin geri kalanını aşağıda bulabilirsiniz.

2010 yılında Torrent ile En Çok İndirilen Filmler

  1. Avatar
  2. Kick-Ass
  3. Inception
  4. Shutter Island
  5. Iron Man 2
  6. Clash of the Titans
  7. Green Zone
  8. Sherlock Holmes
  9. The Hurt locker
  10. Salt

Ayrıca torrent sitelerini takip edenler ve torrent trackerları izleyenler için 2010 yılında en çok ziyaret edilen 10 tane önemli torrent sitesini 2010 Yılı Top 10 Torrent Siteleri yazısında bulabilirsiniz.

comments powered by Disqus