2011 Oscar Ödülleri Sunucuları

Kültür Yaşam

2011 oscar ödülleri ya da 83. akademi ödülleri olarak beklenen ve 27 Şubat 2011 Pazar gecesi yayınlanacak oscar ödülleri için hazırlıklar yavaş yavaş isim bulmaya başladı. Henüz 2011 oscar adaylarını bilemiyoruz. 2011 Oscar Takvimine baktığımızda adayların açıklanma tarihi olarak 25 Ocak 2011 yani hemen golden globe ödülleri sonrasını görüyoruz.

Bu hafta başında 2011 Oscar Ödüllerini hangi artistlerin sunacağı açıklandı. Buna göre 83. Akademi Ödüllerini sunacak olan oyuncular James Franco ve Anne Hathaway olacak.

James Franco‘dan başlayacak olursak kendisini özellikle Spider-Man üçlemesindeki Harry Osborn karakterinden tanıyoruz. Şu anda 127 Hours ile gündemde olan James Franco’nun diğer filmleri arasında Pineapple Express, Knocked Up ve Milk gibi filmleri sayabiliriz.

Anne Hathaway için yakın zaman filmlerinden Alice in Wonderland’i sayabiliriz. Kendisi Beyaz Kraliçeyi oynuyordu. Son filmi Love and Other Drugs yanısıra 2007 yapımı Becoming Jane’i sayabiliriz.

Geçtiğimiz yıllarda özellikle izleyici rekoru kıran Billy Crystal sunumu ya da komedi sanatçılarından, David Letterman, Whoopi Goldberg, Steve Martin, Chris Rock gibi isimlerin yanında 2011 yılı için 32 yaşındaki James Franco ve 28 yaşındaki Anna Hathaway’in ne kadar etkili bir oscar töreni sunumu yapacakları açıkçası merak ediliyor.

comments powered by Disqus